مجوز واردات محدود برای لپ تاپ / تبلت / رایانه شخصی / سرور را دریافت کنید


سلام دوستان،

همانطور که می دانید، DGFT واردات لپ تاپ ها، تبلت ها، رایانه های شخصی همه کاره، رایانه های بسیار کوچک و سرورهای تحت استاندارد HSN 8741 را از دسته «رایگان» به «محدود» طبقه بندی کرده است. این حرکت برای تشویق تولید داخلی انجام شد.

این بدان معناست که واردات این محصولات به هند اکنون به “مجوز واردات محدود” نیاز دارد که توسط مقر DGFT در دهلی نو صادر خواهد شد.

DGFT در ابتدا اعلام کرده بود که این تغییر بلافاصله اعمال خواهد شد، اما پس از هرج و مرج قابل توجه، اکنون تصمیم گرفته شده است که از 1 نوامبر 2023 اجرا شود. واردات و محموله هایی که از اول نوامبر به بعد می رسند باید اجباراً برای مجوز واردات محدود درخواست دهند.

استثنائات ارائه شده است

استثنائات زیر برای واردات در نظر گرفته شده است:

  1. واردات فقط یک عدد لپ تاپ، تبلت، کامپیوتر و … از طریق پست یا پیک از الزام مجوز معاف است.
  2. همچنین برای واردات حداکثر 20 قلم کالا در هر محموله برای اهدافی مانند تحقیق و توسعه (R&D)، آزمایش، معیارسنجی، ارزیابی، تعمیر و صادرات مجدد و توسعه محصول، معافیت اعطا می شود. واردات بدون مجوز فقط برای این اهداف مشخص شده امکان پذیر است، مشروط بر اینکه پس از تحقق هدف، شرکت باید یا محصول را از بین ببرد یا آن را دوباره صادر کند.
  3. اگر محصولی برای تعمیر به خارج از کشور ارسال شود و سپس دوباره وارد شود، نیازی به مجوز نخواهد داشت.
  4. همچنین اگر لپ تاپ، تبلت، رایانه شخصی و غیره. به عنوان اجزای اساسی وسایل تولید عمل می کنند، همچنین مجاز به واردات بدون مجوز هستند.

مجوز واردات محدود
فهرست اقلام تحت عنوان 8471 که سیاست آنها از “رایگان” به “محدود” تغییر یافته است.

لطفاً برای لیستی از محصولات با کدهای 8 رقمی HSN که این شرایط جدید برای آنها اعمال می شود، تصویر را مشاهده کنید.

معافیت های اضافی طبق آخرین اطلاعیه

DGFT در آخرین اطلاعیه خود به شماره 38 مورخ 19 اکتبر 2023 برخی معیارهای معافیت اضافی را صادر کرده است:

  1. اقلام تولید شده در مناطق ویژه اقتصادی (SEZ) را می توان آزادانه به منطقه تعرفه داخلی (DTA) بدون نیاز به مجوز واردات محدود وارد کرد. با این حال، فعالیت‌هایی مانند بسته‌بندی مجدد، برچسب‌گذاری، نوسازی، آزمایش و کالیبراسیون فعالیت‌های تولیدی در مناطق SEZ در نظر گرفته نمی‌شوند.
  2. نهادهای خصوصی که برای اهداف دفاعی یا امنیتی به دولت مرکزی یا ایالتی عرضه می کنند نیز از خرید تحت مجوز واردات محدود معاف هستند.
  3. معافیت برای تعمیر، بازگرداندن یا جایگزینی سخت افزار IT فروخته شده قبلی و برای واردات مجدد چنین اقلامی که به خارج از کشور تعمیر شده اند به صورت خود گواهی صادر می شود.
  4. واحدهای SEZ و همچنین واحدهایی که تحت واحدهای صادرات گرا (EOUs)، پارک‌های فناوری نرم‌افزار هند (STPI)، پارک‌های فناوری سخت‌افزار الکترونیکی (EHTP) و پارک‌های بیوتکنولوژی (BTP) فعالیت می‌کنند نیز از الزامات مجوز واردات معاف هستند، مشروط بر اینکه واردات صرفاً برای مصرف داخلی واحدها می باشد.
  1. واردات قطعات یدکی، قطعات، مجموعه ها، مجموعه های فرعی و قطعات مرتبط با دستگاه های سخت افزاری فناوری اطلاعات نیز از شرط مجوز معاف است.

ویدیوی زیر را به زبان هندی تماشا کنید که فرآیند جدید واردات لپ‌تاپ، تبلت، رایانه شخصی، سرور و غیره را توضیح می‌دهد. در هند این به شما ایده ای از مدارک مورد نیاز، چارچوب زمانی، معافیت های اعطا شده و غیره می دهد.

مراحل درخواست و مدارک مورد نیاز

طبق آخرین بخشنامه شماره 06 مورخ 19 اکتبر 2023، اداره کل تجارت خارجی (DGFT) سیستم مدیریت واردات را برای واردات سخت افزار فناوری اطلاعات معرفی کرده است.

برای شروع فرآیند درخواست، داوطلبان باید به صورت آنلاین در وب سایت DGFT درخواست دهند. مطابق تصویر ارائه شده، متقاضیان برای شروع فرآیند درخواست باید “مجوز واردات محدود” را در سیستم مدیریت واردات انتخاب کنند.

مجوز واردات برای واردات محدود
مجوز واردات برای واردات محدود

هنگام ارسال درخواست، باید برخی از اطلاعات اولیه را ارائه دهید:

  1. مورد را برای وارد کردن انتخاب کنید و مشخص کنید که آیا بازسازی شده است یا خیر.
  2. کشور مبدا، مقدار و ارزش CIF کالای وارداتی را ذکر کنید.
  3. جزئیات اقلام وارداتی تحت لیسانس در طی 3 سال گذشته مجوز را ارائه دهید.
  4. داده های فروش / گردش مالی 3 سال گذشته را ارائه دهید.
  5. بندر واردات و هدف واردات را انتخاب کنید، به عنوان مثال برای استفاده واقعی یا برای مقاصد تجاری.

توجه به این نکته ضروری است که واردکنندگان می‌توانند برای چندین مجوز درخواست دهند و همه مجوزها تا 30 سپتامبر 2024 معتبر خواهند بود.

[If You are an Importer and have still not applied for EPR Registration and are confused whether your Company requires it or not, Please check our blog on this, which also explains the entire process of Registration on CPCB Portal – Who needs EPR registration and What is the Process?]

در گروه Afleo، ما در اخذ مجوزهای واردات محدود از DGFT تخصص داریم و می‌توانیم در طول فرآیند اسناد و مدارک و ارتباط به شما کمک کنیم. لطفا برای هر یک از نیازهای خود با ما تماس بگیرید. اگر ابهام یا سوالی دارید، نظرات خود را بیان کنید و تیم ما خوشحال خواهد شد که به شما کمک کند.

متشکرم

شک دارید؟ لطفا برای تماس با ما فرم زیر را پر کنید.

توجه: این محتوا به جاوا اسکریپت نیاز دارد.

حضور ما در یوتیوب

دیدگاهتان را بنویسید